Губернаторът на американския щат Ню Йорк Андрю Куомо обяви, че

...
Губернаторът на американския щат Ню Йорк Андрю Куомо обяви, че
Коментари Харесай

Печален рекорд в Ню Йорк: Не смогват да броят труповете

Губернаторът на американския щат Ню Йорк Андрю Куомо разгласи, че поради новия ковид (COVID-19) за последните 24 часа са умряли още 799 души в щата, което е следващ връх.

С това общият брой на умрелите в щата към този момент е 7 067 души, което е почти половината от всички умряли в Съединени американски щати.

Броят на приетите в болница хора понижава за следващо денонощие, което демонстрира, че се отива към "плато " (изравняване на кривата на графиката), увери Куомо, предупреждавайки обаче, в случай че се подценен общественото разграничаване и други ограничения, броят на хората в лечебните заведения още веднъж ще се усили.

Преди минути се появиха едни от най-страшните данни за ковид ГРАФИКИ

Междувременно кметът на град Ню Йорк Бил де Блазио настоя, че ограничаващите ограничения за обществено разграничаване би трябвало да се затегнат.

Изказвайки се на конференция, Де Блазио посочи, че макар че наподобява, че растежът на броя на инфектираните спада, ще бъдат нужни спомагателни ограничения при положение, че "нещата в действителност се влошат ". Същевременно той предизвести, че в този случай рестриктивните мерки могат да бъдат удължени до юни.

По-рано кметът на Ню Йорк посочи, че сега лечебните заведения в града разчитат на 5 500 респираторни апарата, което би трябвало да е задоволително за идната седмица, при изискване че броят на новозаразените продължава да понижава. Досега в град Ню Йорк са регистрирани 81 800 инфектирани, като над 4 700 от тях са умряли.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР