Губернаторът-демократ на Калифорния Гавин Нюсъм призна, че е защитаващ“ Сан

...
Губернаторът-демократ на Калифорния Гавин Нюсъм призна, че е защитаващ“ Сан
Коментари Харесай

Гавин Нюсъм настоя за проблемите на бездомните в Сан Франциско в късна нощна спирка: „Не мога да обвинявам консерваторите“

Губернаторът-демократ на Калифорния Гавин Нюсъм призна, че е „ защитаващ “ Сан Франциско измежду продължаваща рецензия по отношение на рецесията с бездомните, която изтезава града.

По време на изявление за „ Късна нощ със Сет Майерс “ в сряда Майерс попита Нюсъм по какъв начин реагира на тези „ доста действителни проблеми. "

" Чувствам се, че републиканците, консерваторите, те се пробват да създадат това аватар за това, което не е наред с политиките на демократите ", стартира Майерс. „ Това са доста действителни проблеми, които Сан Франциско има. Как въобще да започнете да се справяте с тях? “

Нюзъм сподели, че първата стъпка е да се „ имат и да се оправят “ с проблемите, преди да трансферира виновността назад върху републиканските си критици.

Калифорнийският демократ, губернатор Гавин Нюсъм беше притиснат по отношение на рецесията с бездомните в Сан Франциско от водещия на късно вечерта Сет Майерс. (Късна нощ със Сет Майерс/екранна снимка)

„ Вижте, те постоянно са били в обре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР