GTA 5 е една от най-добрите игри на всички времена

...
GTA 5 е една от най-добрите игри на всички времена
Коментари Харесай

Нов GTA 5 мод позволява пълна VR поддръжка за играта

GTA 5 е една от най-хубавите игри на всички времена и надали някой ще възрази. И несъмнено това няма да е последната игра от поредицата. Няма значение на коя платформа играеш, PC/PS/XBOX, можеш да се докоснеш до нея.

Ако имаш играта за компютър обаче, може да се окажеш още по-голям късметлия. Пуснат е нов трогателен мод, който прави играта съвместима с цялостното VR (виртуална реалност) преживяване. И това включва цялата история на играта и филмчетата сред задачите, предават от ubergizmo.

И по-рано е имало опити да се направи такова нещо, само че в никакъв случай на толкоз високо равнище. Автор на модът е Reddit потребителят LukeRoss. Той стои зад VR мода за GTA V, който работи изцяло и разрешава на играча да види цялата игра от първо лице.
Името на мода е R.E.A.L и може да бъде открит на страницата му в GitHub, от където да се изтегли
Играчите, които към този момент са го пробвали, описват, че работи в действителност добре. Важно е обаче машината ни да разполага с нужния потенциал. И това значи най-много мощна видеокарта, която се оправя с VR на равнище.

Разбира се, тук-там се срещат бъгове и проблеми с гледната точка, само че основателят прави всичко допустимо да ги поправя съвсем в действително време. Хората, които са играли с Oculus Rift и SteamVR рапортуват, че положението е задоволително положително за безпроблемна игра.

Посетете GitHub страницата на R.E.A.L, с цел да прочетете инструкциите и да изтеглите мода
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР