[GSA] Още по темата Аутсорсинг еволюция Облачните технологии, изкуствения интелект,

...
[GSA] Още по темата Аутсорсинг еволюция Облачните технологии, изкуствения интелект,
Коментари Харесай

Лекторите на Годишната аутсорсинг конференция: Крис Хауърд

[GSA] Още по тематиката
Аутсорсинг еволюция

Облачните технологии, изкуствения разсъдък, big data трансформират бранша, а България той има все по-големи шансове за напредък, споделя новият ръководител на Българската аутсорсинг асоциация Ивайло Славов пред " Капитал "
1 юни 2018
Лекторите на Годишната аутсорсинг конференция: Кристина Лукас

Генерален управител на AIG Bulgaria
31 май 2018
Лекторите на Годишната аутсорсинг конференция: Добромира Манасиева

Директорът на отдела за човешки запаси на Experian оказва помощ за развиването и растежа на компанията в България
30 май 2018
7 вдъхновяващи българи, които може да чуете на DigitalK
от Дневник,28 май 2018 Крис Хауърд е шеф на RQV Consulting - компания, която е профилирана в стратегически сорс мениджмънт. Има над 25-годишен опит в бранша, като е управлявал професионалното развиване и стандарти в Глобалната сорс асоциация до 2017 година, където и до момента е член на нейния съвет. Работил е в бранша на финансовите услуги и за KPMG. Неговият фокус е върху възстановяване на връзките сред клиенти и снабдители, да увеличи качеството и цената посредством стратегическия сорс мениджмънт. Завършил е Бирмингамския университет, има магистратура по аутсорсинг и професионално развиване от Middlesex University.

Крис Хауърд ще бъде преподавател на Годишната аутсорсинг конференция и награди 2018 година, проведена от Българската аутсорсинг асоциация. Тя ще се организира в Златни пясъци на 8 юни 2018 година и ще разяснява значимите тематики и въпроси за въздействието на цифровизацията върху аутсорсинг промишлеността, вероятните сюжети за развиването на BPO, ще бъде ли коренно изменен бизнесът, с цел да влезе в нова епоха на развиване, дали България е способна да поеме водеща роля в по-нататъшната цифровизация на бизнес процесите и да дефинира световните трендове, и други. Повече информация за събитието на http://sourcingexcellenceconference.com.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР