Грузия, някога самопровъзгласила се за лидер в реформата на наказателното

...
Грузия, някога самопровъзгласила се за лидер в реформата на наказателното
Коментари Харесай

Грузия обмисля изискването за парична гаранция за по-широк спектър от престъпления

Грузия, в миналото самопровъзгласила се за водач в промяната на наказателното правораздаване, се плъзга малко по-нататък към старите си способи на затваряне.

Щатските сенатори гласоподаваха 30-17 в четвъртък за условие на парична гаранция за 30 спомагателни закононарушения, в това число 18, които постоянно или постоянно са закононарушения, оставяйки законопроект 63 на Сената единствено с едно гласоподаване в Камарата от приемането.

Мярката също по този начин се стреми да ограничи благотворителните гаранционни фондове или даже обособени лица да освобождават голям брой хора от пандиза, запазвайки тази опция единствено за тези, които дават отговор на законовите условия да бъдат компании за гаранционни облигации.

Този ход може да остави небогати обвинени в пандиза, когато бъдат упрекнати в закононарушения, за които е малко евентуално в миналото да влязат в пандиза. Това може също по този начин да утежни пренаселеността в окръжните затвори в Джорджия. Това подкопава измененията, признати съвсем еди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР