Грузия незабавно ще подаде молба за членство в ЕС, заявиха

...
Грузия незабавно ще подаде молба за членство в ЕС, заявиха
Коментари Харесай

Грузия спешно подава молба за членство в ЕС

Грузия неотложно ще подаде молба за участие в Европейски Съюз, обявиха от ръководещата партия, ден откакто Европейският парламент поддържа предлагането на разкъсваната от война Украйна да кандидатства за участие в Европейски Съюз.

Председателят на ръководещата партия „ Грузинска фантазия “ Иракли Кобахидзе разгласи, че още на следващия ден молбата ще бъде пратена.

„ Нашата фантазия и политическа цел е Грузия да стане стопански мощна и сигурна европейска страна “, означи ръководителят на партията.

Той също по този начин твърди, че държавното управление има „ доста впечатляващи достижения по пътя на интеграцията с Европейски Съюз “, в това число подписването на Споразумението за асоцииране и въвеждането на безвизов режим.

Според Кобахидзе интеграцията в Европейски Съюз е „ път, който ще докара страната към превъзмогване на бедността, до качествено повишение на благосъстоянието и сигурността на нашето население, както и деокупация “. Този ход бележи поврат в реториката на Кобахидзе, който твърдеше, че декларираната им цел да аплайват за участие е след 2 години.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР