Грузинският външен министър Давид Залкалиани съобщи, че Грузия подкрепя засилване

...
Грузинският външен министър Давид Залкалиани съобщи, че Грузия подкрепя засилване
Коментари Харесай

Грузия подкрепя засилване присъствието на НАТО в Черно море

Грузинският външен министър Давид Залкалиани заяви, че Грузия поддържа усилване на наличието на НАТО в Черно море, оповестяват съветски медии.

Министърът съобщи на конференция за сигурността в акваторията като част от 55-тата Мюнхенска конференция по сигурността, че Грузия въодушевено поддържа усилване на наличието на НАТО в Черноморския район, защото това ще помогне за мир и непоклатимост.

Черно море би трябвало се трансформира в район на спокойно и стабилно развиване, където страните ще насочат общите си старания към подсилване на стабилността и благополучието, сподели министърът и добави, че съществуването на мощни и надеждни сътрудници в Черно море е също толкоз значимо за Алианса.

Грузинският министър означи, че своевременното създаване на всеобхватна и дълготрайна тактика на НАТО ще разреши да се оправи със заканите в областта на сигурността при дейното присъединяване на страните членки и сътрудниците на НАТО в Черноморския район.

Давид Залкалиани предизвести, че Европа не може да подсигурява сигурността си, в случай че не намерения за сигурността в Черно море. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР