Груповата фаза в Лига Европа се разполовява тази вечер с

...
Груповата фаза в Лига Европа се разполовява тази вечер с
Коментари Харесай

Вдигаме градусите в Лига Европа

Груповата фаза в Лига Европа се разполовява довечера с мачовете от третия кръг на шампионата. Каналите на bTV Media Group ще ви покажат онлайн срещите на част от огромните любимци за трофея - " Арсенал ", " Милан " , " Спортинг " Лисабон и " Олимпик " Марсилия . Освен това ще можете да наблюдавате изявите на капитана на националния тим Ивелин Попов с екипа на " Спартак " Москва.
" Лудогорец " гостува в Кипър с мисъл единствено за победа Антони Здравков ще дебютира отпред на първенците
Футболният маратон стартира в 19:55 ч. с дербито " Спортинг " Лисабон - " Арсенал " по bTV Action. Мачът значително ще наклони везните в интерес на единия от двата отбора, тъй като досега те са по 6 точки и разделят първата позиция.
Снимка: Getty Images
По същото време по RING е " Милан " - " Бетис ". И в този случай двата тима се изправят в пряк конфликт за първото място в групата, защото " росонерите " са с 6 точки, а испанците с 4.

В късните срещи от 22 ч. " Олимпик " Марсилия приема " Лацио " на " Велодром ", директно по bTV Action . Срещата е с огромно значение за домакините, които имат единствено една точка от два мача, а загубата може да бъде съдбовна.
Снимка: Getty Images
По RING Стивън Джерард и " Ренджърс " са домакините на " Спартак " Москва с Ивелин Попов в състава си. Шотландският гранд е с 4 точки досега, до момента в който руснаците имат единствено едно тъждество и заемат последната позиция в групата.

Всички останали срещи от кръга ще бъдат излъчени на Voyo.bg.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР