Груповата фаза на Копа Америка 2019 завършва с дуелите от

...
Груповата фаза на Копа Америка 2019 завършва с дуелите от
Коментари Харесай

Футболни прогнози за последните мачове от груповата фаза за Копа Америка

Груповата фаза на Копа Америка 2019 приключва с дуелите от група С, а в този текст ще опитаме да създадем верните футболни прогнози за дуелите сред Чили – Уругвай и Япония – Еквадор. Мачовете са доста любопитни, защото всеки един процес може да лиши даден тим от присъединяване в елиминациите или да отиде в по-тежък поток.
25.06: 02:00 часа: Уругвай - Чили
Селекцията на Уругвай се изправя против Чили на митичния „ Маракана ” в решителен мач за първата позиция. Само загуба ще смъкна чилийците от първото място, като настоящият притежател на трофея записа две победи, които бяха достигнати през вторите полувреметна.
Въпреки това първото място няма да отпрати тима към удобен поток, като водачът в групата ще играе на ¼-финалите против Колумбия. Именно по тази причина се смята, че първото място в група С е неподходящо. Въпреки това имам вяра, че урусите ще покажат сериозен футбол и няма да се поколебаят да надвият първенеца на Копа Америка. Футболът, който е построен като нрав в състезателите на Уругвай (бел.ред – гара чаруа), е точно да се даде всичко до дъно, без да има предварителни сметки. Непримиримост и враждебност. Все си мисля, че чилийците биха подходили по-предпазливо в дуела, защото трети следващ триумф е фантазията на всички в страната.

Последната победа за Уругувай на Копа Америка над Чили датира от 1989-а година, като от този момент доминират равенствата сред двата тима. Именно по тази причина ви съветваме тази футболна прогноза да не я играете с прекомерна „ банка ”, а по-скоро да я употребявате към композиция, с цел да се повиши коефициента.
Прогноза : Успех за Уругвай – 2,00.
25.06: 02:00 часа: Япония - Еквадор
По същото време Еквадор посреща Япония в Минейрао, Бело Оризонте. Азиатците, които са една от двете селекция с предложения, имат опцията при триумф да станат „ втория ” най-хубав трети тим и по този метод да изхвърлят Парагвай от конкуренцията и да продължат към елиминациите. Еквадор, с двете си загуби до момента, също има късмет да продължи към елиминациите, само че се нуждае от наложителна победа против Япония. Положителното за еквадорците е, че няма да е нужно да се гледа головата им разлика, която е плачевна (1:6).
Въпреки това, следейки игрите до този миг, считам, че Япония играе извънредно стойностен футбол, който умерено може да надвие този на Еквадор. Пропуските за „ самураите ” са в нахлуване, само че считам, че неуверената отбрана на Еквадор ще инкасира попадения от Япония, които ще стигнат на азиатците да продължат напред.
Прогноза : Победа за Япония – 3,20 коефициент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР