Групировката Z на въоръжените сили на РФ на 27 май

...
Групировката Z на въоръжените сили на РФ на 27 май
Коментари Харесай

Опит за контраатака на въоръжените сили на Украйна: десетки убити бойци и горящи гаубици на НАТО

Групировката " Z " на въоръжените сили на РФ на 27 май сполучливо отблъсна контраатаката на въоръжените сили на Украйна в посока Белгород. Украинската войска понесе съществени загуби, оповестяват военните репортери.

Подразделения на украинските въоръжени формирования се пробваха да завладяват две села наоколо до границите на Белгородска област.

Опитът за нахлуване към Лобановка е отбит от съветските войски. Както следва от данните за радиоприхващането, украинските въоръжени сили са изгубили 22 убити бойци.

Също по този начин две украински роти се пробваха да влязат в село Дементиевка, само че бяха открити по пътя и „ покрити “ от артилерията. Руските военни репортери оповестиха, че броят на починалите и ранените бойци от въоръжените сили на Украйна доближава десетки.

Противникът се опита да прикрие атакуващите елементи със своите оръдия, само че вследствие на контрабатарейния пердах вражеският артилерийски дивизион е погубен. Телеграм-каналът " СВАРЧИКИ “ / “ЗАВАРЧИЦИ " / разгласява видео с горящите " прехвалени " натовски гаубици.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР