Групировката Нова ИРА пое отговорност за убийството на журналистката Лайра

...
Групировката Нова ИРА пое отговорност за убийството на журналистката Лайра
Коментари Харесай

Групировката Нова ИРА пое отговорност за убийството на Лайра Маккий

Групировката " Нова ИРА " пое отговорност за убийството на журналистката Лайра Маккий в Северна Ирландия. В писмо до вестник Айриш Таймс, организацията сервира откровените си съболезнования на семейство Маккий, само че прецизира, че те я била убита до момента в който е стояла до " силите на врага ", оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама
Достоверността на текста е открита посредством разпозната кодова дума. Лайра Маккий беше убита до момента в който отрязяваше вълнения в Лондондери предходната седмица. Властите дефинираха случилото се като " терористичен акт ". " Нова Ира " се отдели от историческата ИРА и не признава съглашението от Велики петък 1998 година, което приключи трийсетгодишната омраза в Северна Ирландия, лишила живота на повече от 3600 души. Формацията е срещу Брекзит, а главната й цел е обединяването на двете Ирландии.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР