Групировката на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в източната част

...
Групировката на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в източната част
Коментари Харесай

ДНР съобщи за унищожаването на украинските сили в източната част на Часов Яр

Групировката на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в източната част на Часов Яр е на практика унищожена. Част от града е в сивата зона, оповестиха за ТАСС от правоохранителните органи на ДНР.

„ Може да се каже, че източната част на Часов Яр е в сивата зона. Там към този момент на практика не е останала вражеска формация. Тези, които можеха - излязоха, останалите са унищожени ", сподели събеседникът на организацията. Той добави, че макар интензивната работа на съветските Въздушно-космически сили и артилерия, украинските войски към момента вършат опити да трансферират запаси в източната част на града.

По-рано силите за сигурност на ДНР оповестиха за ТАСС, че група украински войски в източната част на Часов Яр се е оказала в оперативно обграждане.

Украинските войски правят масиран обстрел на Василевка, Запорожка област, има и жертви, заяви в това време губернаторът на региона Евгений Балицки. „ Има масирана терористична офанзива против Василевка от украинските въоръжени сили. Регистрирани са три удара в региона на жилищна постройка, развалена е електрическа подстанция и без електрозахранване остават град Василевка, Василиевски регион и селата Луговое, Лесное, Верхняя Криница, Зеленый Гай, Широкое, Переможное и Терноватое. Общо 8 хиляди клиенти. Има потърпевши, на място работят лекари и спасители “, написа той в канала си в Telegram.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР