Групировката Ислямска държава вече е победена в Сирия. Последната, решаваща

...
Групировката Ислямска държава вече е победена в Сирия. Последната, решаваща
Коментари Харесай

ИДИЛ - разгромена, освободиха окупираните райони в Сирия

Групировката " Ислямска страна " към този момент е победена в Сирия. Последната, решаваща атака против джихадистите, е завършила с победа.  Пет години, откакто " халифатът " бе разгласен, той към този момент не съществува.  Това заяви Fox, като цитира източници измежду локалните хора в Багуз, последното населено място, което трябваше да бъде отвоювано от групировката, написа Флагман.бг.

``
реклама 

Според тях, военните към този момент смъкват черните флагове на ДАЕШ. Тече пречистване на региона.  Не се оповестява за хванати командири измежду джихадистките бойци. 

Все още обаче публична информация няма. Очаква се такова да бъде обещано.  От месеци се твърдеше, че групировката към този момент е изгубила териториите си в страната и е пред погром.  Противоречиви обаче бяха информациите на другите страни по кое време тъкмо ще бъде оповестена окончателната победа.  ДАЕШ ръководи територии, населявани от 8 млн. души.  Войната в Сирия коства живота на 370 000 дши от 2011 година насам. Милиони избягаха от страната. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни новини
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР