Групата Pussycat Dolls е функционирала като елитен кръг за проститутки,

...
Групата Pussycat Dolls е функционирала като елитен кръг за проститутки,
Коментари Харесай

Pussycat Dolls били елитни проститутки?

Групата Pussycat Dolls е функционирала като първокласен кръг за проститутки, разкри Кая Джоунс, някогашен член на бандата.

Според 33-годишната Кая девойките от музикалната групировка са били принуждавани да дават полови услуги на значими персони от света на шоубизнеса. Тя направи разкритията посредством поредност от постове в профила си в Twitter, с които упрекна мениджъри и изпълнителни шефове, че са се възползвали от девойките.

Изящната дама насочи само общи нападки, без да конкретизира кои са мъжете. "Истината е, че не бях в женска група, а в кръг за проститутки. И в това време пеехме и се случи по този начин, че станахме известни. А всички, които ни притежаваха, изкараха пари. Колко неприятно е било, постоянно ме питат. Толкова, че се отхвърлих от фантазиите си, колежките и контракт за 13 милиона ", споделя Кая Джоунс.

Откривателят на Pussycat Dolls Робин Антин дефинира като отвратителни и неуместни неистини думите й и съобщи, че 33-годишната танцьорка просто търси своите 15 минути популярност.

Обвиненията на Джоунс възмутиха и девойките от групата Pussycat Dolls, в това число Никол Шерцингер.

Повече четете ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР