Групата ни е единна, няма да получат нито един депутат.

...
Групата ни е единна, няма да получат нито един депутат.
Коментари Харесай

Ива Митева: Групата ни е единна, няма да получат нито един депутат

Групата ни е единна, няма да получат нито един народен представител. Това съобщи депутатът от Има Такъв Народ Ива Митева на влизане в Народното събрание.

Според Ива Митева формалният мотив да изоставен ръководството е, че доста мъчно работят, в това число и на съдружните препоръки и по доста въпроси не са получавали отговори, а комисиите в Народно събрание не работят. На пръсти се броят хората там, които схващат, сподели Митева за състава на правната комисия.

За КПКОНПИ сме имали съдружен съвет на 31 януари, от този момент до 24 май е нямало нищо, на 24 май сме получили закона, ще ви го дава в този момент, сравнете го с настоящия - копи-пейст. Не единствено копи-пейст, а и с всичките му сбъркани формулировки. Много добре знаете, аз самата съм го подлагала на критика неведнъж, тогава беше признат съвсем без никакво разискване в Народното събрание, защото беше казано, че е политически закон. Тогава ние специалистите остро възразихме, от член 1 до последния му параграф, има проблеми в този закон, съобщи Митева.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР