Групата на Продължаваме промяната - Демократична България (Спаси София) на

...
Групата на Продължаваме промяната - Демократична България (Спаси София) на
Коментари Харесай

ПП - ДБ - СС на практика прие бюджета на ГЕРБ, заяви Иван Таков от БСП за България

Групата на " Продължаваме промяната - Демократична България ( " Спаси София " ) на процедура одобри бюджета на ГЕРБ, съобщи Иван Таков от " Българска социалистическа партия за България " на брифинг в Столичния общински съвет (СОС) след приемането на бюджета на София за 2024 година.

" Бледорозовата женитба към този момент е реалност ", съобщи Таков. " Оттук нататък групата на " ПП-ДБ (СС) на процедура одобри бюджета на ГЕРБ, защото, както от ГЕРБ споделиха, 95% било припокриването. Те си гласоподаваха техните бюджети, които сме виждали през годините, за нас няма никаква изненада в това, беше предстоящо, разяснява Таков. Той е отчаян, че предложенията на Българска социалистическа партия, които съгласно него са били положителни и рационални, не бяха признати от СОС. След една година ще си приказваме за сериозните неизпълнения в този бюджет, съобщи Иван Таков. Можеше доста да се усъвършенства този бюджет, за мен това е отчаяние, добави той.

СОС през днешния ден не прие доклад на групата на Българска социалистическа партия с оферти за промени в приходната и разходната част на плана за бюджет на Столичната община за 2024 година.

Във връзка с идната пролетна почивка на учениците Иван Таков прикани кмета на София да вземе ограничения за осъществяване на стерилизация в учебните заведения по отношение на увеличените случаи на грип и други респираторни болести.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР