"Групата на платените социолози не ме интересува има и други

...
"Групата на платените социолози не ме интересува има и други
Коментари Харесай

Валери Симеонов: След нас остават видими резултати, с които не могат да се похвалят колегите ни

"Групата на платените социолози не ме интересува има и други проучвания, които демонстрират други резултати за НФСБ - процентите са над 4 и 5. "Тренд " предричаха 2% на предните избори, а ние постигнахме 3,7. Не съм експерт по социология, може да има 2% разминаване, като цяло тези проучвания въздействат върху настройката на гласоподавателите, персонално аз предложих когато приемахме промени в Изборния кодекс, последния месец преди изборите социологически изследвания да няма, това въздейства на по-лабилните гласоподаватели, това не е морално. "

Това сподели в предаването "Плюс-минус " по Нова тв водачът на НФСБ Валери Симеонов.

По мотив съдружните си сътрудници, той изясни, че патриотите ги сплотява съдружно съглашение, в което няма точка да се преразгледа, в случай че има разграничение на резултатите по време на избори.

Той се похвали, че след него и партията му остават забележими резултати, с които не могат да се похвалят сътрудниците му.

"Ако политикът се занимава единствено с политика и посредством нея търси облаги, това не е редно, добре е индивидът да познава живота, да си е стъпил на краката, да е построил няколко обекта, да има сполучлив бизнес, неприятно е, когато се пробутват на хората момчета и девойки, които нямат никаква биография, тогава единствено по външни индикатори ли би трябвало да бъдат избирани, те няма да свършат работа за жалост ", предсказа Симеонов.

Той захапа и Веселин Марешки, който бе посетител преди него в предаването и се похвали на какви цени продава горива, като уточни, че има предприемачи като водача на ВОЛЯ, които влизат в политиката с неразбираеми претекстове, и на собствен ред сподели фотоси на монументи и мемориали, които е направил със лични пари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР