Групата на общинските съветници от ГЕРБ-СДС внася доклад за изключването

...
Групата на общинските съветници от ГЕРБ-СДС внася доклад за изключването
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт в СОС

Групата на общинските съветници от ГЕРБ-СДС внася отчет за изключването от Постоянната комисия по превоз и пътна сигурност към СОС на избягалия от местопрестъпление и карал пил Благовест Георгиев от групата на ППДБСС. Те приканват и общинските съветници от другите политически групи да се включат като съвносители на отчета, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ.

На негово място да бъде определен нов член, защото считаме, че държанието на Георгиев е в прорез с задачите и насочеността на комисията и би могло да урони доверието на жителите към нейната активност, написа още в своя Facebook профил ръководителят на групата на ГЕРБ-СДС в Столичен общински съвет Антон Хекимян.

„ Оглушително безмълвие от страна на общинските съветници на „ смяната “ и „ спасителите “ на София по тематиката с избягалия Благовест Георгиев, който отхвърли да даде проба за алкохол и опиати след породена от него злополука. Освен медийни акции, апели за оставки и обети за морал и полезности – би трябвало да има и дейности, сътрудници ръководещи. Иначе сме в обстановката „ Не ме гледай какво върша, слушай ме какво приказвам. “, написа още общинският консултант Хекимян и прибавя:

„ Темата с сигурността по улиците е извънредно сензитивна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е случай, а умишлено решение. До този миг от името на Благовест Георгиев не сме чули даже опрощение към обществото. Ясно е, че групата на ППДБСС е разколебана и е приела за по-лесно да потули случая, което е еднакво на отбрана на причинителя.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР