Групата на народа – „Фантазия“ споделиха дългоочакваната за своите почитатели

...
Групата на народа – „Фантазия“ споделиха дългоочакваната за своите почитатели
Коментари Харесай

Групата на българския народ в колаборация с тромпетист номер едно на Северна Македония

Групата на народа – „ Фантазия “ споделиха дълго чаканата за своите фенове вест, която гласи, че напълно скоро ще ги зарадват с нов сингъл
Музикантите от „ Fantasy Band “ не устояха и издадоха детайлности към новия им план, който носи работното заглавие „ MILIONI EURO “ и следва да се появи на бял свят.

Дълго време след реализацията на записите на парчето, както и видеото към него, „ Фантазия “ пазеха в загадка кой музикант ще вземе присъединяване в песента им, само че ето какво разкриха в формалната си Facebook страница през вчерашния ден:

„ Сега на вашето внимание ще представим информация, която на бас, че не ви е и минавала през акъла. Златните момчета имат изненада за Вас. Дойде време да Ви разкрием #ТАЙНАТА: Гост в новото парче на „ Фантазия “ е огромният тромпетист от Северна Македония – Джамбо Агушев. “

Талантливите музиканти от групировката не крият, че този план е значим за тях, защото точно той ще даде старт на новата им музикална година, а това, че виртуозния македонски тромпетист, обичан в цяла Европа и на Балканите, Джамбо Агушев, взе участие в плана, прави парчето още по-специално за „ Фантазия “.

На снимачната площадка с „ Fantasy Band “ и Джамбо Агушев

Към днешна дата няма планувана премиера за новото видео на „ Fantasy Band “ и македонската звезда, само че продуцентите на Групата на народа се надяват това да се случи допустимо най-скоро.

Междувременно незабавно след премиерата на „ MILIONI EURO “, тромпетистът Джамбо Агушев приготвя да показа своя нов албум „ Brasses for the masses “ с духовия оркестър „ Джамбо Агушев Оркестра “.

В момента текат предварителни поръчки на албума, в който е включен нов прочит на песента „ Sikidim “ на турската мега звезда Таркан. За тези от вас, които не знаят, международният шлагер „ Sikidim “ е дело на самият Джамбо Агушев.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР