Групата на "Лаваца" (Lavazza Group) обяви официално подписването на локално

...
Групата на "Лаваца" (Lavazza Group) обяви официално подписването на локално
Коментари Харесай

Арсенал и Ливърпул, равен на терена, равни в бизнеса

Групата на "Лаваца " (Lavazza Group) разгласи публично подписването на локално партньорство с футболните клубове "Ливърпул " и "Арсенал ", оповестиха от италианската компания. В идващите три години достоверното италианско кафе ще се сервира на двата стадиона "Емирейтс " и "Анфийлд ". За ВИП зоните и зоните на тимовете, както и за главните места за продажба по стадионите e планувано кафе от новата марка iTierra! Colombia, както и премиум марката Kafa Forest Coffee single origin.

"Изключително удовлетворени сме да си партнираме с два тима, които са класирани измежду 20-те най-ценни спортни марката в света ", показа Карло Колпо, началник на "Маркетинг връзки " на Групата на "Лаваца ". В рамките на партньорството определени играчи от двата клуба ще бъдат показани като герои на локализирани версии на новата международна рекламна акция на "Лаваца ", чиято премиера ще бъде в Обединеното кралство в края на ноември. "Горди сме да затвърдим и разтеглим нашите позиции в Обединеното Кралство посредством нови пратньорства с едни от най-престижните британски футболни тимове ", разяснява Дейвид Роджърс, ръководещ шеф на "Лаваца Англия ".

Името на "Лаваца " от дълги години се свързва с едни от най-престижните спортни събития в света. На световно равнище компанията е формалната марка от сегмента на храни и питиета на четирите тенис шампионата от "Големия шлем ", включително и "Уимбълдън ". "Лаваца " си партнира и на локално равнище с Royal Ascot (Великобритания), the Mercedes Cup (Германия) и CHIO Aachen (Германия).

Lavazza Group е учредена през 1895 година в Торино. Италианската компания за кафе е благосъстоятелност на фамилията Lavazza от четири генерации. Като една от най-важните компании в бранша, Групата оперира в над 90 страни през филиали и дистрибутори, които изнасят 63% от продукцията. Lavazza дава работа на общо 3 000 души с оборот от 2 милиарда евро през предходната година. Lavazza основава концепцията за блендирането - с други думи изкуството на комбинирането на разнообразни видове кафе от разнообразни географски райони, което продължава да бъде отличителна линия на повече от продуктите.

Компанията има над 25 години опит в производството и продажбата на системи и артикули за кафе в капсули. Lavazza е и първият италиански бизнес, предлагащ системи за капсули еспресо.

Lavazza работи във всички бизнес сегменти: обслужване вкъщи, отвън дома и в офиса, постоянно с акцент върху нововъведенията в технологиите и методите за ползване. Компанията съумява да се разпространява посредством значими партньорства, които изцяло подхождат на тактиката ѝ за интернационализация, като тези в света на спорта с тенис шампионатите от Големия шлем, в региона на изкуството и културата с влиятелни музеи като "Гугенхайм " в Ню Йорк, сбирката "Пеги Гугенхайм " във Венеция и Държавния музей "Ермитаж " в Санкт Петербург, Русия.

Докато компанията продължава да върви по пътя на стратегическата глобализация, групата Lavazza придобива локални компании на основни пазари като френския с Carte Noire (2015 г.), Merrild в Дания (2015 г.) и Kicking Horse Coffee в Северна Америка (2017 г.). Освен това през 2017 година групата усилва разпространяването на продукцията си посредством придобиването на френската Espresso Service Proximité и италианската Nims.

ФК "Арсенал " е един от водещите клубове в международния футбол със мощно завещание в триумфа, прогресивното мислене и финансовата непоклатимост. Клубът е основан през 1886 година в Уолуич, южен Лондон, преди да се реалокира в Хайбъри в северната част на Лондон през 1913 година публично на стадион "Емирейтс " от 2006 година.

"Арсенал " има впечатляваща история на успехите: 13 пъти първенци в Английската лига, 13 пъти спечелили в Купата на футболната асоциация, 2 пъти носители на Купата на футболната лига, спечелили в Купа на Националните купи (1994 г.) и спечелили в Лига Европа (1970 г.). Освен това Arsenal Women са най-успешният британски клуб по футбол за дами. Те честваха 30-ия си сезон предходната година.

Фондацията "Арсенал " употребява силата на футбола и името на "Арсенал ", с цел да въодушеви и поддържа младежите в Северен Лондон и по целия свят. Фондацията "Арсенал " отпуска средства всяка година и работи с редица основни сътрудници, измежду които Save the Children, Islington Giving, Willow и Gunners 'Fund. На локално равнище "Арсенал " в Общността е дал стратегии за реализиране на позитивни обществени резултати за повече от 30 години.

Футболен клуб "Ливърпул ", о снован през 1892 година, е един от най-историческите и известни футболни клубове в света, спечелил 18 трофеи в лигата, седем пъти Купата на футболната асоциация, осем купи на Лигата, пет Европейски купи, три купи УЕФА, три Европейски супер купи и 15 благотворителни щита.

Като обществено виновен клуб "Ливърпул " се гордее със своето завещание и играе самодейна социална роля посредством своята публична благотворителна организация "Фондация ФК Ливърпул ". Чрез даване на редица стратегии, спечелили награди, Фондацията стимулира и въодушевява деца и възрастни, както на местнно равнище, по този начин и в чужбина, като употребява футбола и силата на марката ФК "Ливърпул ". Приносът й бе приет посредством присъждането на премия от благотворителната организация BiTC (Business In The Community).

"Ливърпул " ФК е международна марка и работи с водещи търговски сътрудници по целия свят, осигуряващи несравними търговски благоприятни условия.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР