Групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) в Европейския парламент

...
Групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) в Европейския парламент
Коментари Харесай

Джамбазки: Забавни са ми заплахите на РСМ, че съм персона нон грата

Групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) в Европейския парламент организира изнесено съвещание в България, а домакини на събитието са българските представители в Европейския парламент Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков. Обсъдени бяха редица настоящи тематики, измежду които бъдещето на Европа, върховенството на закона, присъединяването на България към Шенгенското пространство, проблемите с незаконната миграция, използването на авторските права в Европейския съюз и други. Джамбазки се разгласи против зелените климатично истерични политики и джендър концепциите.

Тема на срещата е отражението на войната в Украйна и правата на българите в Македония. В полемиката е взел участие и президента Румен Радев и евродепутати от Белгия и Холандия, които ще посетят границата ни с Турция, с цел да окажат напън върху техните държавни управления за участието ни в Шенген. Това посещаване ще е най-късно след два месеца.

Джамбазки е удовлетворен, че реформаторите в Екологичен потенциал от Белгия и Нидерландия поддържат участието ни в Шенген. Според българския представител в Екологичен потенциал срещу нас е Марк Рюте. Република Северна Македония заплаща за изнасяне на лъжи в Европа, по думите му. Зад НПО-та, които изнасят лъжи за проблема сред България и РСМ Джамбазки вижда съветско въздействие. Той се забавлявал със опасност на РСМ да го разгласи за личност нон грата. Евродепутатът вижда боязън и суматоха от страна на РСМ и подлага на критика държанието на управляващите за честванията за Гоце Делчев.

На власт там е титовистката проюгославска политика, сподели още Ангел Джамбазки. Всички партии там се хранят, по думите му, с омразата към България и това не може да се търпи повече. В годините българската политика беше мекушава и безгръбначна, посочи той. Андрей Слабаков поучава да се вгледаме в себе си и да резервираме личната си просвета и еднаквост. Според него сега се пренаписва историята на Европа. Да си имаме доверие, упорстват консерваторите в Екологичен потенциал. Те регистрират растеж на консервативните политики в ЕС заради неуспеха на всеобщото левичарство.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР