Групата, която организира митинга в подкрепа на Доналд Тръмп пред

...
Групата, която организира митинга в подкрепа на Доналд Тръмп пред
Коментари Харесай

Interior Watchdog потвърждава, че организаторите на J6 са излъгали за планирания марш на Капитолия

Групата, която провежда митинга в поддръжка на Доналд Тръмп пред Белия дом на 6 януари 2021 година, умишлено е подвела държавни чиновници по отношение на проектите на присъстващите да маршируват на Капитолия на Съединени американски щати, съгласно ново следствие от вътрешния контролен орган на Министерството на вътрешните работи.

Докладът, оповестен в понеделник от служителя на основния контрольор на вътрешните работи, включва текстови известия от Кайли Кремер – уредника на митинга, и представител от групата Жени за Америка преди всичко ― и един евентуален преподавател на събитието. Докладът на Interior не показва имената на лицата, само че диалогът сред Кремер и Майк Линдел, основният изпълнителен шеф на MyPillow и съдружник на Тръмп, беше оповестен преди този момент от определената комисия на Камарата на представителите на 6 януари.

„ Това остава единствено сред ние още веднъж имаме втори стадий във Върховния съд след елипсата. POTUS ще ни накара да маршируваме там/Капитолия “, писа Кремер на Линдел на 4 януари. „ Не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР