Групата Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани и Lavazza обявиха днес, че

...
Групата Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани и Lavazza обявиха днес, че
Коментари Харесай

"Кока-Кола" и "Лаваца" преустановяват сътрудничеството си

Групата Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани и Lavazza оповестиха през днешния ден, че преустановяват съдействието си на всички пазари, на които си партнират, в това число и българския. В България това ще е реалност от 15 септември.

В България " Кока-Кола ХБК " пое вноса на кафето с марката " Лаваца " през октомври 2017 година, откакто в продължение на 25 години това се правеше от притежателя на дистрибуторската компания " Софсток " Мирослав Печев. Освен в България партньорства за дистрибуция сред " Лаваца " и " Кока-Кола ХБК " имаше също в Гърция, Швейцария и Унгария.

Според Продромос Николаидис, който дава отговор за бизнеса с кафе в " Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани " партньорство е дало на компанията скъп опит в тази значима категория. " Кафето ще продължи да играе основна роля в тактиката ни отсега нататък. Въпреки това, се съгласихме, че в този момент е верният миг пътищата ни да се разделят, а ние изследваме нови благоприятни условия и партньорства в тази област ", добавя той.

Глобалният основен търговски шеф на Lavazza Group Мауро Мантовани пък споделя, че България е стратегическа страна и компанията ще ускори бизнес интензивностите си тук с по-директен метод в маркетинга. Той добавя, че ще се търси създаване на партньорства с локални специалисти в кафе бизнеса.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР