Групата иска откуп в замяна на неразгласяване на информацията, която

...
Групата иска откуп в замяна на неразгласяване на информацията, която
Коментари Харесай

Lloyd s отговори на хакерите от The Dark Overlord Не са изтекли никакви наши данни

Групата желае откуп в подмяна на неразгласяване на информацията, която твърди, че има

Лондонският Lloyd’s реагира на изказването на хакерската група The Dark Overlord отпреди два дни, съгласно която е изработен пробив в данните на най-големите застрахователи, свързани с делото 9/11. Хакерите оповестиха, че в похитените документи има данни за застрахователи и юридически компании, измежду които Hiscox Syndicates, Лондонският Lloyd’s и Silverstein Properties (США).
От Lloyd’s бяха безапелационни, че няма хакерски щурм и приключване на данни от корпорацията: " Lloyd’s не откри никакви доказателства за щурм в IT-системата си и продължава да ползва всички ограничения за застраховане на сигурността на данните и сигурността на системата ".

Припомняме, на 2 януари хакерската група The Dark Overlord разгласи, че е пробила отбраната и е получила достъп до данни от времето на терористичните офанзиви от 11 септември 2001 година в Световния търговски център в Съединени американски щати. Групата желае откуп в подмяна на неразгласяване на похитената информация.
От Hiscox потвърдиха за приключването на информация през юридическата компания, която съветва застрахователя, само че показаха, че личните системи на Hiscox не са потърпевши.
Хакерите настояват, че разполагат с 18 хиляди файла. За тях обаче е забавна не истината, която се съдържа в тези файлове, а възможният откуп, който биха могли да получат от застрахователите, с цел да не разгласяват информацията.
Още по тематиката 02 Януари 2019 | Хакери настояват, че имат данни за най-големите застрахователи по делото 9/11
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР