Групата Електрохолд добави нов търговски център към мрежата си за

...
Групата Електрохолд добави нов търговски център към мрежата си за
Коментари Харесай

Електрохолд открива нов модерен търговски център в София

Групата Електрохолд добави нов търговски център към мрежата си за обслужване на клиенти. Той се намира в един от най-динамично разрастващите се региони на столицата – Бизнес Парк София, и е част от осъвременената визия за потребителско обслужване на компанията.

Новият търговски център е функционален, с съвременен интериор и е оборудван с най-съвременни технологии, гарантиращи бързо и дейно обслужване. В него Електрохолд предлага персонализирани съвещания и цялостна гама от услуги и артикули, в това число и опция за заплащане.

„ Радваме се да посрещнем клиентите в нашия нов търговски център, в който те могат да намерят качествени и надеждни решения за своя бизнес или за своите домове. Сигурен съм, че нашият опит, професионализъм и персонализиран метод ще завоюват доверието им. В идващите седмици планираме да открием още два търговски центъра, с цел да бъдем още по-близо до клиентите си освен в Западна България, само че и в цялата страна “, сподели Карел Крал, основен изпълнителен шеф на Електрохолд.

Клиентският център се намира в Сграда 12 в Бизнес Парк София, а работното му време е от 08:30 ч. до 17:00 ч. всеки работен ден. Локацията на новия търговски офис е определена по този начин, че да бъде оптимално комфортна за клиентите. В рамките на Бизнес Парка има опция за гратис паркиране до един час, а наоколо има и спирки на публичния превоз и столичния метрополитен.

Новият офис се намира тук: 42°37'34.2 " N 23°22'39.0 " E – Гугъл Карти

Списъкът с всички търговски центрове на Електрохолд може да намерите тук: Търговски центрове (electrohold.bg)


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР