„Групата е единна, силна и продължава да работи. Няма вътрешно

...
„Групата е единна, силна и продължава да работи. Няма вътрешно
Коментари Харесай

Гърневски, ГЕРБ: Премиерът налага дисциплина и висок стандарт

„ Групата е единна, мощна и продължава да работи. Няма вътрешно напрежение, тъй като високият стандарт автоматизирано отстранява при най-малката сянка на подозрение и няма опция за вътрешни колизии”. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски в ефира на Нова телевизия.
„ За пръв път през последните 30 години виждам в ГЕРБ един извънредно висок стандарт, натрапен от премиера и водача на ГЕРБ господин Борисов. Дисциплината е невероятна. При най-малката сянка за подозрение, виждате – отиват си депутати, министри. Докато аршина в опозицията е различен. Г-жа Йончева, която е упрекната в пране на крупни суми с повдигнато обвиняване, сега е лидер на европейската им листа. Манол Генов - народен представител, купувал гласове, което е най-тежкото закононарушение в политиката, си стои в партията и ни учи на морал”, сподели още той.
" Дисциплината е невероятна, надали някой ще си намерения да си купи и едно пакетче семки на данъчна цена ", разяснява Гърневски.
По думите му нещата в политиката към днешна дата са " много особени ". " Сериозните наблюдаващи, тези, които наблюдават политиката от близко, са наясно че в България тече опит за пълзящ прелом – да бъде свалено държавното управление. Този опит идва от тези, които от първия ден на това държавно управление започнаха война против него. Има десетки образци – опити за подправени вести, за интриги, за разделяне на обществото. Всичко това е опит да бъде спрян европейският път на страната”, съобщи още Спас Гърневски.
Относно „ Апартаментгейт”, той разяснява: „ В последна сметка, като се поразрови в страни от ГЕРБ, маса хора попаднаха в тази подредба „ Апартаментгейт”. Ако разровите във всички тези здания, в които парцели са закупили избрани политици, освен от ГЕРБ, в случай че ревизирате всички други които живеят в тези здания, ще видите, че най-вероятно процедурите за закупуване на парцел са същите. Т.е. в имотният пазар има нещо доста нелогично и там би трябвало да се огледа доста съществено ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР