Групата Б.Т.Р. представя новия си албум "Пъзел" на концерт на

...
Групата Б.Т.Р. представя новия си албум "Пъзел" на концерт на
Коментари Харесай

Б.Т.Р. ще представи новия си албум Пъзел на концерт в НДК

Групата Б.Т.Р. показва новия си албум "Пъзел " на концерт на 13 октомври в зала 1 на НДК. Бандата ще изсвири и доста шлагери, основани през годините.
"Датата не е определена инцидентно, това е нашият 13-и албум. Ще го изсвирим на сцената, на която ще има и доста посетители. Сред тях са Кирил Маричков, Иван Лечев, Камен Донев, който няма да играе, а ще пее, трио "Вива ", разгласи вокалът на групата Атанас Пенев в студиото на "България заран ".

"Предстои ни среща с публиката, която ще продължи повече от два часа. Надявам се да подарим на нашите фенове нова музика от Б.Т.Р., която да им хареса ", разяснява създателят на музиката Славчо Николов.

"Пъзел " е първата ария от албума, по тази причина и той е озаглавен по този начин.

"Донякъде "Пъзел " е като равносметка на връзките в живота на един човек. Има изчезнали части, които ние се опитваме да сменяем с музиката, която обичаме ", посочи музикантът, който е създател на 8 от текстовете на песните.

А стартирането на албуми на физически носители не е демоде, безапелационни са от групата.

"За нас е доста значимо да имаме албума на физически притежател, макар че множеството неща към този момент са в интернет. Имаме фенове, които си купуват албума, макар че няма на какво да го слушат ", посочи Наско пред Bulgaria ON AIR.

Албумът съдържа 10 песни. Билети за концерта към момента могат да се купят от касите на НДК.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР