Група за борба с правата на животните се сблъска с

...
Група за борба с правата на животните се сблъска с
Коментари Харесай

Атакуват Дженифър Лопес: Имате кръв по ръцете си

Група за битка с правата на животните се сблъска с Дженифър Лопес , до момента в който тя се появи на аления килим преди гала-представянето на нов филм с кожено палто.
 
Джей Ло театралничи за фотоси на Международния кино фестивал в Торонто, до момента в който хакерите изричаха: „ Не те ли е позор Джей Ло, за носенето на кожени облекла! “ и „ Спрете да носите кожа! “
 
В един миг деятел пусна банер на аления килим, който гласеше: „ Джей Ло, спрете да носите същинска кожа “. Един чиновник бързаше да почисти бъркотията. Певицата и актриса беше там в събота за международната премиера на най-новия си филм „ Hustlers ”.
 
„ Hustlers ” е комедийна драма за някогашни чиновници на стриптийз клубовете, които отмъщават на клиентите си от Wall Street. Във кино лентата има сцена, в която Джей Ло не носи нищо с изключение на бикини и кожено палто (не е ясно обаче дали е било същинска кожа или не).
 
50-годишната поп дива е огромна почитателка на естествената кожа - и към този момент се е сблъскала с противоположната реакция на бранителите на правата на животните поради стилния й избор.-->
 
През 2011 година старши вицепрезидентът на PETA Дан Матюс стартира словесна офанзива против J Lo, откакто тя театралничи за Vanity Fair облечена в кожа на арктическа лисица.
 
„ Хората, които носят естествена кожа, са или невежи, или арогантни. Тъй като изпратихме видеоклипове на Дженифър Лопес, показващи по какъв начин лисици във фермите за четина полудяват от пандиза в мънички кафези, страдат от счупени кости и са убивани с анален ток, Джей Ло се намира крепко в арогантния лагер “, сподели „ Имате кръв по ръцете си ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР