Група за борба с правата на животните нападна Дженифър Лопес,

...
Група за борба с правата на животните нападна Дженифър Лопес,
Коментари Харесай

Дженифър Лопес се сблъска с активисти, борещи се срещу облеклата от естествена кожа

Група за битка с правата на животните атакува Дженифър Лопес, когато тя се появи на аления килим на представянето на кино лентата си Hustlers с кожено палто, съобщи БГНЕС.
Джей Ло театралничи за фотоси на Международния кино фестивал в Торонто, до момента в който деятелите викаха: " Не те ли е позор, J Lo, да носиш кожени облекла! “ и " Спрете да носите кожа! "
В един миг деятел пусна банер на аления килим, който гласеше: " J Lo, спрете да носите същинска кожа ". Един чиновник бързаше да почисти бъркотията.
" Hustlers " е комедийна драма за някогашни чиновници на стриптийз клубовете, които отмъщават на клиентите си от " Уолстрийт ". Във кино лентата има сцена, в която Джей Ло не носи нищо с изключение на бикини и кожено палто (не е ясно обаче дали е било същинска кожа или не).
50-годишната попдива е огромна почитателка на естествената кожа - и към този момент се е сблъскала с реакцията на бранителите на правата на животните поради стилния ѝ избор.
През 2011 година старши вицепрезидентът на PETA Дан Матюс стартира словесна офанзива против J Lo, откакто тя театралничи за Vanity Fair облечена в кожа на арктическа лисица.
" Хората, които носят естествена кожа, са или невежи, или арогантни. Тъй като изпратихме видеоклипове на Дженифър Лопес, показващи по какъв начин лисици във фермите за четина полудяват от пандиза в мънички кафези, страдат от счупени кости и са убивани с ток, J-Lo се намира крепко в арогантния лагер ", сподели самодейността " Имате кръв по ръцете си ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР