Група юристи и религиозни представители поискаха да бъде отнет лиценза

...
Група юристи и религиозни представители поискаха да бъде отнет лиценза
Коментари Харесай

Дали Тръмп е достатъчно „честен“, за да продава алкохол?


Група адвокати и религиозни представители желаеха да бъде лишен лиценза за продажба на алкохол на хотел „ Тръмп интернешънъл “ във Вашингтон. Според тях американският президент не дава отговор на критерия „ почтеност “, който е записан в закона на федералната столица за продажба на алкохол.

Искането е импортирано в дирекцията на Службата за надзор на алкохолните питиета във Вашингтон /ABCB/, която дава разрешенията за продажба.

То е подписано от двама някогашни съдии, трима пастори и двама равини. Те настояват, че Тръмп „ с държанието си преди и по време на своя мандат, е посочил, че не е почтен човек “.

Местният закон изисква ABCB да дефинира дали претендентът за лиценз е „ почтен “ човек, дали е кадърен да покрие отговорностите, които носи лицензът за продажба на алкохол, и дали е същинският притежател на заведението. Вносителите на настояването упорстват Тръмп да бъде изслушан от ABCB, с цел да отбрани своята почтеност.

Говорител на ABCB удостовери пред Агенция Франс Прес, че такава тъжба фактически е импортирана и се отнася за неговия първокласен хотел, ситуиран на влиятелния бул. „ Пенсилвания “, близо до Белия дом.

Искането за лишаване на лиценза се стимулира с „ лъжите “ на Тръмп за размерите на неговото благосъстояние, за спора на ползи с неговата икономическа империя, за историята с порно актрисата Сторми Даниелс “. Не са пропуснати да бъдат упоменати многочислените искрено расистки мнения на Тръмп, както и 16-те тъжби против него за полова експанзия “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР