Група „В“ от първата фаза на световното първенство по волейбол

...
Група „В“ от първата фаза на световното първенство по волейбол
Коментари Харесай

Селекционерите в Русе: Групата е много трудна, предстоят тежки битки!

Група „ В “ от първата фаза на международното състезание по волейбол за мъже, която се организира в Русе събра в един поток извънредно класни тимове като олимпийския първенец Бразилия, Франция, Канада, Холандия, Китай и Египет. Всички селекционери се сплотиха към мнението, че предстоят доста тежки борби и волейбол от най-високо равнище. Ето какво споделиха селекционерите на формалната конференция преди старта на шампионата.

Ренан Дел Зото, селекционер на Бразилия:

" Групата в Русе е доста тежка. Ще създадем всичко допустимо да осъществяваме победи и да продължим напред. Резултати от първата фаза са извънредно значими за идващия стадий и за попадане във финалната шестица в Италия. Затова ще бъдем готови и съсредоточени за оптимален брой победи ".



Стефан Антига, слекционер на Канада:

" От името на Канада и на целия ни тим приветствам Русе. В този град има отлични условия за един подобен огромен конгрес, като международното състезание по волейбол за мъже. Групата ни е с доста класни тимове. Очаквам сложни и оспорвани борби и волейбол на високо равнище ".

Лоран Тили, селекционер на Франция:

" Подкрепям напълно мнението на сътрудника Стефан Антига от Канада. Тук, в Русе потокът е извънредно сложен, с доста класни противници. Предстоят тежки борби. Ние играем мач за мач и естестествено преследваме победи и продължение напред в шампионата ".

Гидо Вермюлен, селекционер на Холандия:

" Залата в Русе е доста хубава и подготвя всички да дадат най-хубавото от себе си, с цел да се получи волейбол от високо равнище. Много сме разчувствани, тъй като Холандия е за първи път на международно състезание от 16 години насам. Ще се постараем да се представим по най-хубавият метод с цел да се класираме във втората фаза от шампионата, което е и нашата цел. На международното вземат участие 24 тима, тъй че няма лесни мачове, като на игрището всеки ще покаже на какво е кадърен ".

Раул Лозано, селекционер на Китай:

" Групата е доста тежка, с класни противници. Но ние ще се борим и ще дадем всичко от себе си в тези мачове. Постарали сме се да се подготвим по-най положителния метод за това състезание и ще се опитаме да дадем най-хубавото, и в случай че може да продължим в идната фаза. Поздравявам Русе и българската федерация за отличните условия на това международно състезание ".

Мохамед Моселхи Ибрахим, селекционер на Египет:

" Групата е доста сложна, само че за нас е чест да бъдем тук, в Русе и да играем против едни от най-хубавите тимове в света. Не единствено Бразилия, само че и останалите отбори разполагат с класни състезатели. Ние обаче също имаме опитни и положителни играчи и ще борим във всеки мач ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР