Група руски учени под ръководството на пътешественика Ернст Мулдашев са

...
Група руски учени под ръководството на пътешественика Ернст Мулдашев са
Коментари Харесай

Антените на Шамбала. НЛО слизат по камъни под земята?

Група съветски учени под управлението на пътешественика Ернст Мулдашев са изследвали башкирските кургани и бездънните езера, откривайки тунели към подземния свят („ Аргументи и Факти “ №47‑51).

Едни от проводниците в този свят съгласно участниците в експедицията са менхирите, или еленските камъни. Подробности споделя проф. Мулдашев пред „ Аргументи и Факти “.

Много откриватели са се опитвали да доближат до основата на менхирите, с цел да схванат какъв брой надълбоко потъват в земята. На Великденския остров Тур Хейердал е достигал на 4,5 метра дълбочина, само че станало ясно, че големият менхир отива незнайно къде подземен. В Башкирия, в региона на с. Ахуново, също са се пробвали да създадат това, само че безуспешно. Същото е било и в Монголия и на Алтай.

По време на тибетската експедиция от 1999 година в именития Град на боговете в недостъпни места също сме виждали менхири, които повече наподобяват на перископи. Тибетските лами казвали, че менхирите са антени на Шамбала, с чиято помощ подземният свят ни следи.

Те твърдели, че менхирите са дълги каменни стълбове, стигащи до подземния свят, и в тях е внедрена информация, позволяваща освен да се четат мисли, само че и да пропущат през себе си сила, чиято роля е доста огромна.

Около ахуновските менхири хората нерядко виждат нощем светещи петна, а денем – някакви транспарантни топки. Но основното се явява това, че тук постоянно виждат НЛО, нерядко във тип на блестящи летящи чинии, които, прилитайки към менхирите, незабавно изчезват, като че ли отиват подземен през камъните.

Създава се усещането, че НЛО са способни да се дематериализират и в енергийно положение посредством каменните стълбове на менхирите да минават в подземния свят. Неслучайно тибетските лами споделят, че менхирите имат особена сила.

Менхир с напряко влизане в земята (вляво) и ахуновски менхир.

На въпроса, кой е основал менхирите, евентуално ще кажете, че това е Шамбала…

По време на монголската експедиция през 2006 година ни споделиха, че менхирите израстват сами от земята, а при постигане на избрана височина растежът им стопира.

Вярвате ли в действителност в съществуването на феномена материализация-дематериализация, при което живо създание може да премине от телесно положение в безтелесно и назад?

Като доктор мога да кажа, че без признаването на този феномен не могат да се обяснят доста медицински аспекти. Що се отнася до античните трудове и предания, в това число епоса Урал-Батир, то може да се намерения, че в миналото преходът от телесно в безтелесно положение е бил всекидневно събитие. Според мен всичко се е трансформирало преди 13 000 години, когато се появил чисто материалният свят, в недрата на който ние живеем.

Споменахте за могила колос до ахуновските менхири.

Долмени, менхири, кромлехи – вълшебните камъни

Открихме в Башкирия няколко хипотетични могили колоси. Една от тях, както настояват локалните поданици, принадлежи на Урал-Батир.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР