Група роми са нападнали с метални тръби мъж и жена

...
Група роми са нападнали с метални тръби мъж и жена
Коментари Харесай

Цигани с метални тръби нападнаха двойка край Пловдив

Група роми са нападнали с железни тръби мъж и жена край Пловдив. Инцидентът е станал в събота вечер, а експанзията се породила на пътя, оповестява "Трафикнюз ".

Малко преди село Чешнегирово светлозелен бус с жълти ленти излязъл на пътя без мигач и засякъл различен бус, в който пътували мъж и жена. За да не се удари в нарушителя, сюрпризираният водач навлязъл в лентата за насрещно придвижване, където се разминал на косъм от различен автомобил.

Според очевидци при разминаването на двата автомобила нямало нито замяна на реплики, нито надуване на клаксони. Въпреки това обаче нещо отключило експанзията у водача извършител, който минути по-късно се изравнил с другия бус и го избутал в банкета.

Хората нямали избор и спрели, а против тях изскочили група от 7 - 8 роми, които носили железни тръби, брадви и мотики. Те нападнали водача и почнали да трошат буса. Случаен автомобил се появил, надул клаксона и това предиздвикало ромите да се разбягат.

Всичко това се случило пред крайпътно заведение, в което имало доста хора, само че никой от тях не оказал помощ.

„ Вече не знам по какъв начин би трябвало да се кара в България! Страхувам се”, разяснява една от жертвите.

Хората се опасяват да подадат и тъжба в полицията, не имат вяра, че у нас има правдивост. Бусът им е изпотрошен, а водачът е контузен.

Въпреки материалните вреди водачът на буса се е разминал единствено с леки пострадвания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР