Група протестиращи, симпатизанти на ГЕРБ, поискаха оставката на президента Румен

...
Група протестиращи, симпатизанти на ГЕРБ, поискаха оставката на президента Румен
Коментари Харесай

Протестиращи в Пловдив поискаха оставката на Радев

Група протестиращи, симпатизанти на ГЕРБ, желаеха оставката на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на в Пловдив, заяви радио Фокус.

Те се събраха пред залата, където президентът участва на учредяването на фондация „ Млади медици за България “ с лозунги „ Оставка “, "Радев – фигурант на Божков “ и "Радев - позор за България ". Протестиращите желаеха да се срещнат лице в лице с президента, като означиха, че не носят яйца и други предмети, с които да замерват постройките. Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, обаче избегна срещата с тях, като влезе в залата през задния вход.

Протестиращите се разотидоха, откакто събитието стартира и за малко не се засякоха с другата група протестиращи против държавното управление, които също пристигнаха пред залата и също започнаха да викат „ Оставка “. Те също желаеха среща с президента, като започнаха да скандират името му „ Радев, Радев “, само че той и този път не се появи пред тях, а излезе още веднъж през задния излаз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР