Група природозащитници се събраха и пред сградата на Общината във

...
Група природозащитници се събраха и пред сградата на Общината във
Коментари Харесай

Варненци протестираха за пореден път в защита на Пирин и Морската градина

Група природозащитници се събраха и пред постройката на Общината във Варна нощес на митинг против измененията в проекта за ръководство на народен парк Пирин. Те дефинираха като "вандалщина " измененията от 28 декември 2017 година и обявиха, че са разочаровани от неналичието на интерес към публичното мнение от страна на родните политици.
Природозащитниците желаят още да спре застрояването в Морската градина и крайбрежната алея в града. Те обявиха, че решението на общинския съвет във Варна, да се отхвърли петицията за осъществяване на референдум по въпроса, не е дефинитивно. В прокуратурата е импортирана тъжба против резултатите от ГРАО и по-точно против методите, употребявани за броене и идентифициране на действителните подписи в петицията, оповестява Българска национална телевизия. 

"Навсякъде, където има българи, там е Пирин и там милеят за него " обявиха уредниците, до момента в който изреждаха имената на всички обитаеми места в страната и чужбина, откъдето хора са се присъединили в митинга.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР