Група престъпници с мощни оръжия щурмува снощи град в южния

...
Група престъпници с мощни оръжия щурмува снощи град в южния
Коментари Харесай

Въоръжени бандити нападнаха градче в Бразилия

Група нарушители с мощни оръжия щурмува нощес град в южния бразилски щат Парана за да извърши грабеж, съобщи Асошиейтед прес.

Бандитите влязоха в престрелка с полицията. Според локални медии цел на нападението на тридесетината нарушители в град Гуарапуава е бил брониран автомобил на транспортна компания. В престрелката са били ранени няколко души.

Губернаторът на Парана Ратиньо Жуниор написа тази заран във " Facebook ", че силите за сигурност преследват нарушителите.

Гуарапуава с население от 184 хиляди души е ситуиран по средата на пътя, свързващ щатската столица Куритиба и точката, в която се срещат границите на Бразилия, Парагвай и Аржентина. Бандитите са атакували полицейски сектор в града и са запалили огромен огън пред портала му в опит да осуетят реакцията на силите за сигурност.

През последните години в Бразилия имаше няколко добре координирани обира по подобен модел: нападна се дребен или междинен по величина град, вземат се заложници, блокират се пътища, напомня АП, представена от Българска телеграфна агенция.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР