Група палестински протестиращи на Западния бряг хвърлиха яйца по американска

...
Група палестински протестиращи на Западния бряг хвърлиха яйца по американска
Коментари Харесай

Палестинци хвърляха яйца по американска дипломатическа кола на Западния бряг

Група палестински протестиращи на Западния бряг хвърлиха яйца по американска дипломатическа кола, с цел да стачкуват против неотдавнашното пренасяне на посолството на Съединени американски щати в Израел от Тел Авив в Ерусалим, съобщи Асошиейтед прес.

Държавният департамент заяви, че дипломатите били на посещаване на Западния бряг да поощряване на просветителния и културен продан.

"Целта явно е била заплашване. Съединени американски щати са изрично срещу потреблението на принуждение и заплашване за изложение на политически възгледи ", се споделя в изказването.

Протестиращите се събрали, до момента в който членове на делегацията от американското консулство в Ерусалим се запътвали към колата си. Демонстрантите издигнали табели и викали по американците, преди да хвърлят яйца по отдалечаващата се кола. Няма потърпевши при случая.

"Тук сме, с цел да кажем на американското посолство: "Не ни трябвате. Напуснете Палестина, напуснете Ерусалим и напуснете посолството ", сподели протестиращият Мухамад ас Саид.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР