Група от тридесетина маскирани фенове на сините са нахлули вчера

...
Група от тридесетина маскирани фенове на сините са нахлули вчера
Коментари Харесай

Брутално: Маскирани с качулки окупирали фитнеса на ”Левски”, заплашили футболистите

Група от тридесетина маскирани почитатели на ”сините ” са нахлули през вчерашния ден във фитнеса на стадиона на Герена и са заплашили Серджиу Буш, Хали Тиам и още няколко от задграничните състезатели. Накарали са ги да седнат на земята и са им потърсили пояснение за отпадането от Вадуц.
След това са нахлули в друго помещение на клуба и са скочили и на капитана Божидар Митрев. Намесата на чиновници на Герена е предотвратила по-сериозни произшествия.

Припомняме, че сини почитатели преди време съблякоха гол до кръста Ивайло Петев който бе гласен за треньор на синия клуб. После той бе утвърден за народен селекционер. По-късно сини почитатели съблякоха фланелката на Бурабия, който по-късно напусна клуба. А напълно скоро бе трансфериран от турския Коняспор на италианския Сасуоло за над 2 милиона евро, които можеха да влязат в касата на Левски.Ще напомним още и хвърлената бомбичка от почитател на Левски, която рани служител на реда.

След бруталните дейности на принуждение чужденците в тима са поискали незабавна среща с управлението на клуба и са изявили предпочитание да изоставен, защото са мощно уплашени. Те ще уведомят органите на Министерство на вътрешните работи за отправените им закани.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР