Група от служители на Ford са поискали от ръководството на

...
Група от служители на Ford са поискали от ръководството на
Коментари Харесай

Служители на Ford искат автоконцернът да спре да произвежда полицейски автомобили

Група от чиновници на Ford са поискали от управлението на компанията да премисли ролята си в доставката на транспортни средства на правоприлагащите органи на фона на възходящото расово напрежение. Това е първият огромен автоконцерн, който се изправя пред вътрешен напън да промени връзките си с американската полиция. Това съобщи Autoblog.

Detroit Free Press заяви, че почти 100 чиновници на компанията, които са загрижени по отношение на връзката на Ford с правоохранителните органи в Съединени американски щати, са написали писмо до управлението на автоконцерна. То е в резултат на известието, изпратено до личния състав на компанията при започване на юни, призоваващо служащите да показват оферти за справяне с расовата и обществената неправда.

" Няма подозрение, че тежестта на тези провокации несъразмерно пада върху черната общественост. Видяхме това противоречие измежду инфектираните от Covid-19 членове на личния ни екип и наследството от икономическите разлики в родния ни град Детройт. Болка е, че доста от членовете на нашия екип от дълго време са усещали расовата и обществената неправда в всекидневието си ", обявиха изпълнителният шеф на Ford Джим Хакет и ръководителят на борда Бил Форд-младши.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР