Група от петима младежи под 20 години, трима от които

...
Група от петима младежи под 20 години, трима от които
Коментари Харесай

Тийнейджъри трошиха, биха и стреляха в Бургас

Група от петима младежи под 20 години, трима от които малолетни, е арестувана в Бургас, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Тийнейджърите счупил прозорец на къща в к-с " Лазур ", пребили притежателя ѝ, стреляли по сина му, а по-късно избягали.

Около 19.30 часа на 13 август в Пето Районно ръководство – Бургас било получено известие от 36-годишен бургазлия за това, че малко по-рано, прибирайки се със семейство си в региона на ул. " Копривщица " в к-с " Лазур ", забелязал компания от момиче и петима младежи, единия от които неоснователно счупил прозореца на коридора на къщата му.

Бургазлията, дружно с татко си, настигнал младежката компания и влезнал в словесно спречкване. Младежите се държали нападателно, като, обграждайки съперниците си, почнали да ги наскърбяват и да им нанасят удари. Едно от момчетата извадило газов револвер и след опасност, че ще гръмне 36-годишния бургазлия, създал изстрел към него. Намесили се инцидентни жители, преминаващи по улицата, вследствие на което компанията се разбягала. Бургазлията и татко му не са получили съществени пострадвания, само че ще бъдат прегледани от правосъден доктор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР