Група от около 30 депутати от Лейбъристката партия обмислят да

...
Група от около 30 депутати от Лейбъристката партия обмислят да
Коментари Харесай

30 лейбъристи ще подкрепят Мей за Брекзит

Група от към 30 депутати от Лейбъристката партия обмислят да поддържат предлагането от " Чекърс " на премиера Тереза Мей за овакантяване на Европейски Съюз, оповестява " Сънди таймс ", базирайки се на източници от Народното събрание на Англия.

Източниците разясниха, че тези лейбъристки депутати, които са срещу образуване на втори референдум, възнамеряват да се опълчат на партийния водач Джереми Корбин, с цел да предотвратят Брекзит без съглашение.

Мисля, че държавното управление ще получи задоволително поддръжка от лейбъристки депутати, които ще поддържат съглашение с предложение като " Чекърс ", изключително в случай че са включени детайли и от митнически съюз, добави един от източниците.

Във вторник министърът за Брекзит Доминик Рааб съобщи, че е " убеден ", че Лондон ще реализира съглашение с Брюксел " тази есен ". Но английското държавно управление продължава да се приготвя при положение, че не бъде подписано съглашение.

Вчера стана ясно, че минимум 40 депутати от Консервативната партия на английския министър председател Тереза Мей са склонни да гласоподават срещу съглашение за Брекзит, в случай че Обединеното кралство напуща Европейски Съюз " на половина ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР