Група от над 300 хиляди фейсбук потребители се заканва да

...
Група от над 300 хиляди фейсбук потребители се заканва да
Коментари Харесай

300 000 души искат да щурмуват секретната Зона 51 в Невада, за да видят извънземните

Група от над 300 хиляди фейсбук консуматори се заканва да нахлуе в секретната Зона 51 в американския щат Невада - място, където мнозина имат вяра, че държавното управление крие доказателства за извънземни.

Събитие във фейсбук приканва да се щурмува обектът, с цел да " ги забележим тия извънземни " ( " see them aliens " ). Самото събитие е озаглавено " Да щурмуваме Зона 51, не могат да спрат всички ни ". Канят се хора от целия свят да се причислят в " интервенцията ", а самият взлом е плануван в стил " наруто ". Това е тип тичане, въодушевено от японската манга анимация - ръцете са изпънати обратно, а главата напред. По този метод тълпата ще може да се придвижи до базата " по-бързо от техните патрони ".

Цялото събитие е разказано в явно комичен жанр и е планувано за 20 септември.

От десетилетия мистичната Зона 51 (Area 51) е подстрекател на доста теории на конспирацията. Там са провеждани секретни военни опити и интервенции, включително с нуклеарни гърмежи. Контролът до нея е извънредно непоколебим и става почва за всевъзможни конспирации. Много хора считат, че точно там американското държавно управление складира секрети и доказателства за извънземен живот и НЛО.

От 2013 година зоната е с изменен статут на боен обект, само че това не изкорени легендите, че в базата в действителност се крият кацнали на земята извънземни.

Макар по всичко да проличава, че събитието на 20 септември е оповестено на смешка, то се случва малко откакто американски сенатори са били осведомени за доклад за НЛО, на което се натъкнал флотът, написа Си Ен Ен.

Зона 51 е американски свръхсектерен боен полигон в щата Невада, местността Грум Лейк. Името му идва от обстоятелството, че се намира в 51-вия квадрант на военновъздушната база " Нелис ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР