Група от 55 германци на почивка в Майорка, Испания, наскоро

...
Група от 55 германци на почивка в Майорка, Испания, наскоро
Коментари Харесай

Как се пият 1234 бири за три часа

Група от 55 германци на отмора в Майорка, Испания, неотдавна сложи нов международен връх за най-вече изпити бири за интервал от три часа. Точното количество е 1254 бири. Странното събитие се случва в Плая де Палма, регион, прочут с дейния си нощен живот и постоянно подложен на критика като испанската столица на " пиянския туризъм ".
 Дебрецен - европейският град, където бирата е по-евтина от водата
Европейският град, където бирата е по-евтина от водата

Къде е Европа бирата в заведения е най-евтина

Няколко немски туристи, които не се познават авансово, се координират посредством групи за известия в WhatsApp и се събират на известно място с съответната цел, сложена от група тяхни сънародници преди няколко месеца. Още през юли друга група немски туристи съумяват да изпият 1111 бири за три часа и по този начин нашите нови герои са уверени, че могат да се оправят даже по-добре. 55-те души заплащат сметка от 2380 евро за бирите, като сполучливо усъвършенстват остарелия връх с над 100 бири, написа AS.

Опитът за слагане на международния връх стартира в 10:30 сутринта и завършва към 1 ч. следобяд. Всъщност лишава им един час повече, в сравнение с групата в началото чака. Въпреки това всички са възхитени от резултата, тъй че прекарват остатъка от деня в друга плажна механа, празнувайки. " Всичко беше направено по спретнат метод, никой не изгуби нервите си или не излезе от отвън надзор ", сподели Кай Уве Каман, 62-годишен немски предприемач и уредник на опита за връх. " Беше в действителност доста занимателно и се събрахме страхотни хора. "
 Снимка 640829

Членовете на групата съумяват да изпият приблизително по най-малко 10 бири на час, като междинната консумация на бира на човек за два часа и половина пиянство е 22 бири. Каман сподели, че нормално не пие толкоз доста и признава, че този ден е трябвало да си легне в 19 ч. Все отново той твърди, че се е събудил жизнен и без махмурлук на идващия ден, въпреки персонално ние да не му имаме вяра.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР