Група от 35 българи е блокирана в този момент в

...
Група от 35 българи е блокирана в този момент в
Коментари Харесай

Десетки българи са блокирани в Мароко

Група от 35 българи е блокирана в този миг в Маракеш, Мароко. Заради анулираните полети туристите, които са от цялата страна, не могат да се приберат назад, не получават и подпомагане от управляващите. Това сигнализира пред Флагман.бг Ралица Панушева, която е част от блокираната група на туроператора Premio Travel.

Екскурзията им е почнала на 11 март, когато обстановката в Европа към момента беше по-спокойна и без да се знае, че ще се стигне до затваряне на границите в редица европейски страни. Туристите трябвало да останат там до 18 март.

" Забраната на Кралството за всички интернационалните полети до 20+ страни докара до отменянето на полета ни за връщане до България с трансфер през Франкфурт. След оповестяването на възбраната, организацията ни реагира и закупи билети за връщане през Истанбул. За страдание полетите до Турция също бяха анулирани през вчерашния ден. В момента сме в цялостна невъзможност. Докато другите европейски страни към този момент проведоха чартърни полети, с които превозиха своите жители назад до страните си. Ние сме оставени в цялостно незнание за това какво нашата страна прави за незабавното ни връщане в страната ", сподели Панушева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР