Група от 20 души бяха осъдени за масово изнасилване и

...
Група от 20 души бяха осъдени за масово изнасилване и
Коментари Харесай

Англия е в шок и ужас от масовото изнасилване на малолетни момичета от азиатската Банда на ухажорите

Група от 20 души бяха наказани за всеобщо обезчестяване и съблазняване на млади девойки в Северна Англия. Това стана известно, откакто съдът анулира възбраната за откриване на информация по делото, съобщава BBC News .

" Бандата на ухажорите " работи в Хъдърсфийлд, Западен Йоркшир от 2004 година до 2011 г. Тя включва британски азиатци, основно с пакистански генезис. Съдът реши, че мъжете целеустремено преследват млади и уязвими девойки. Най-малката от тях е на 11 години.

Мъжете в началото основават чувство за същинска сантиментална връзка с жертвите си, а по-късно ги заливат с алкохол и опиати, изнасилват, подиграват се с тях и даже ги продават за " развлечения ". Момичета мълчат поради закани за насилие, съобщава The Independent .

Съобщава се, че една от жертвите на извратеняците се е опитвала да извърши самоубийство.  Разследването се организира от 2013 година, когато една от жертвите споделя за събитията. Членовете на бандата бяха упрекнати в над 120 престъпления против 15 малолетни. 

16 от тях към този момент са получили присъди за затвор, а на 1 ноември ще бъдат прочетени още четири присъди. Трябва да се означи, че 35-годишният лидер на " глутницата ", който има семейство и деца, е получил доживотна присъда. Останалите отиват в пандиза за интервали от 5 до 18 години, като общо са получили 220 години затвор. Никой от към този момент наказаните не демонстрира признаци на разкайване, споделя съдията.

Подобни кавги преди този момент са се разпалили и в други градове, в това число Нюкасъл, Роддейл, Лондон.  Една от най-сериозните е обстановката в британския град Ротерем с население над 250 хиляди души. 

През 2014 година локалните бранители на правата на индивида разгласиха отчет, в който за 16 годишни пакистанци изнасилили повече от 1,4 хиляди локални девойки на възраст сред 11 и 15 години.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР