Група общественици представиха инициативния комитет за издигане на д-р Цветан

...
Група общественици представиха инициативния комитет за издигане на д-р Цветан
Коментари Харесай

Представиха инициативния комитет за издигане на д-р Цветан Ценков за кмет на Община Видин

Група общественици показаха инициативния комитет за издигане на доктор Цветан Ценков за кмет на Община Видин на конференция в Националния прес клуб на Българска телеграфна агенция във Видин.

Целта на гражданската организация е да сплоти симпатизантите, които застават зад повторната кандидатура на доктор Ценков за кмет на града, изясни Мартин Дончев, бизнесмен и предстоящ ръководител на гражданската самодейност.

На конференцията участваха също Пламен Трифонов- някогашен ръководител на Общинския съвет на Българска социалистическа партия във Видин, юристът Красимир Асенов, лекар Петър Младенов, Иван Йотов- представител на бизнеса в града и Кирил Ванков.

Представителите от инициативния комитет разясниха, че диалози с политически партии не са водени и досега не е ясно дали доктор Цветан Ценков ще бъде повдигнат от партия, коалиция или от инициативния комитет. Към момента членовете на гражданската организация са към 20. Самият доктор Ценков не присъстваше на събитието.

" Тази организация няма политическа декорация - това няма да бъде еднократен акт и активността ни ще еволюира и ще продължи, до момента в който се проведат изборите ", изясни Трифонов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР