Група мигранти бяха задържани в центъра на Бургас след поредната

...
Група мигранти бяха задържани в центъра на Бургас след поредната
Коментари Харесай

Поредна гонка с мигранти в Бургас, шофьорът е с положителна проба за наркотици

Група мигранти бяха арестувани в центъра на Бургас след следващата гонка с полицията, съобщи кореспондентът на БГНЕС от черноморския град.

Около 20.00 ч. в региона след с. Дебелт чиновници от жандармерията забелязали лек автомобил със софийска регистрация, в който влезнали няколко индивида. Подали са сигнал за прекъсване на автомобила, само че лидерът му нараснал скоростта и след прекосяване през к-с “Меден рудник ” – и улиците “Тодор Александров ” - “Иван Вазов ” - “Христо Ботев ”, при ляв завой по “Сан Стефано ” - “Гладстон ”, в региона на кръстовището с ул. “Иван Шишман ” се блъснал в паркиран празен лек автомобил.

По време на преследването към патрула на жандармерията се включили и екипи от градските ръководства. След пътния случай от купето на колата са излезли, разбягвайки се в разнообразни направления, общо осем мъже, седем от които са арестувани.

Установено е, че лидер на автомобила е 44-годишен мъж от сирийски генезис, показал британски документ за идентичност, а транспортираните от него мъже са мароканци. Последният от мигрантите се търси сега от полицейските чиновници. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР