Група майки гонят политически интереси, а не общата кауза, обявиха

...
Група майки гонят политически интереси, а не общата кауза, обявиха
Коментари Харесай

Раздор в редиците на протестиращите майки на деца с увреждания

Група майки гонят политически ползи, а не общата идея, оповестиха уредници на митинга на майките на деца с увреждания. Не стана ясно за кои участници в митингите става дума и към кои партии ги причисляват, само че подчертаха, че митингът е цивилен.
Валери Симеонов подаде оставка, Бойко Борисов я одобри (ОБЗОР) Причините са продължаващата медийна акция против него, сподели той
Протестиращите майки нощес приветстваха отдръпването на Симеонов, афектирани от думите му „ кресливи дами " с „ сякаш заболели деца " и недоволни от поднесеното опрощение. Протестите не престават до гласуването на оставката в Народното събрание, потвърдиха и тази заран родителите.
Майките на деца с увреждания ще продължат с митингите Протестът е за промени в системата за хората с увреждания, показаха Мая Стоицева и Валентина Ташкова
„ Видяхте кои сме майките тук и ще видите кои са майките в партиите. В понеделник имаше среща от майки и хора, които ни поддържат, които ни убеждаваха, че би трябвало да прекратим митингите. Ние не се съгласихме, те стряха да идват на митингите, само че ето през днешния ден те към този момент са по малките екрани и описват по какъв начин са победили”, съобщи Ирена Уручка - уредник на митинга.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР