Група мъже нанесли сериозни материални щети в заведение на столичния

...
Група мъже нанесли сериозни материални щети в заведение на столичния
Коментари Харесай

Мъже потрошиха столично заведение, има задържан

Група мъже нанесли съществени материални вреди в заведение на столичния бул. " Тодор Каблешков ", отправили и закани към притежателя. Нападението било осъществено към 18 часа в понеделник.

" Имаме арестувано едно лице. Основната ни версия за случилото се е, че става въпрос за неуредени бизнес връзки. Двамата са били съдружници в две компании с ползи в строителството ", сподели пред Нова тв шефът на Столична дирекция на вътрешните работи комисар Георги Хаджиев,

В понеделник група от 7-8 мъже, които не криели лицата си, счупили няколко маси и разпорили с ножове меката мебел, по-късно споделили на личния състав, притежателят да се обади " на който би трябвало ", с цел да не му се случва това всеки ден. Пред Нова тв притежателят Емил Лазаров споделил, че знае кой е изпратил групата, само че ще каже единствено на органите на реда. Във вторник сутринта той даде пояснения пред органите на реда.

" Страхувам се за живота си. Имам жена и три деца. Ще взема защита. Ако не се обадя на този някой, това щяло да продължава всеки ден”, сподели още той.

При офанзивата от заведението не са подали сигнал на 112, а на частната компания, която охранява заведението. " Няма получен сигнал. Категорично го декларирам, защото съм го ревизирал персонално. След като постъпиха първите данни за този случай и те бяха оповестени в медийното пространство изпратих патрул да ревизира на място ситуацията”, сподели комисар Хаджиев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР