Група, която е разпространявала нелегално мачове от в Англия, получи

...
Група, която е разпространявала нелегално мачове от в Англия, получи
Коментари Харесай

Петима мъже са осъдени за нелегално излъчване на мачове от Висшата лига

Група, която е разпространявала незаконно мачове от в Англия, получи неоправдателни присъди, заяви " Скай спортс ". Става въпрос за петима мъже, които са предложили абонаменти на повече от 50 хиляди души.

От Висшата лига оповестиха, че петима мъже са наказани за скрит план за машинация, пране на пари и пренебрежение към съда, откакто са спечелили повече от 7 млн. паунда за пет години.

Марк Гулд от Лондон, който е бил началник на групата, получи присъда от 11 години затвор.

Гулд (36 г.) и съучастниците му Стивън Гордън, Питър Джоли, Уилям Браун и Кристофър Фелвус оферират противозаконен достъп до мачове от стотици канали по целия свят, както и до десетки хиляди филми и телевизионни излъчвания по поръчка.

Шестият член на групата, Зак Смит, не се е явил в съда за изговаряне на присъдата и за него е издадена заповед за арест, оповестиха от Висшата лига.

Лигата добави, че противозаконните стрийминг компании са имали 30 чиновници, като един от тях е работил под прикритие в профилирана компания за битка с пиратството. Уилям Браун, който е от Стоук он Трент, отхвърля закононарушенията, като твърди, че е бил осведомител под прикритие, настоящ в полза на правоприлагащите органи и телевизионните оператори.

Това е втори в Англия след 2019 година Тогава беше обявено, че клубовете на мач поради пиратство.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР